У Київській області збудують величезний промисловий об'єкт: деталі

У Броварах на території Київської області розпочнуть дуже важливе будівництво – йдеться про появу нового індустріального парку

У Броварах на території Київської області розпочнуть дуже важливе будівництво – йдеться про появу нового індустріального парку. Земельна комісія міської ради розпочала процес. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого на порталі Трибуна-Бровари.

Відомо, що місто має провести інвентаризацію земельної ділянки комунальної власності орієнтовною площею 16 га, що розташована в районі вул. Москаленка Сергія (на виїзді з Об'їзної дороги).

Цільове призначення земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Відповідно до Закону України "Про індустріальні парки", індустріальний парк (ІП) – це облаштована відповідною інфраструктурою територія, в межах якої учасники ІП можуть здійснювати: господарську діяльність у сфері переробної промисловості, науково-дослідну діяльність та діяльність у сфері інформації та телекомунікацій.

Нагадаємо, що керівництво одного з лісових господарств на території Київської області масово вирубали повністю здорові дерева — держава зазнала збитків у 17 мільйонів гривень. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Державного бюро розслідувань.

За словами правоохоронців, гендиректор комунального лісгоспу, за попередньою змовою з головним лісничим підприємства та його підлеглим, організував правочин. Вони під виглядом так званої санітарної рубки незаконно порубали повністю здорові дерева для подальшого продажу деревини комерсантам.

Читайте также