У метро Києва зробили важливу заяву про рух поїздів: деталі

У комунальному підприємстві "Київський метрополітен" зробили важливу заяву про рух поїздів

У комунальному підприємстві "Київський метрополітен" зробили важливу заяву про рух поїздів та нагадали про тимчасові інтервали перевезень у підземці. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою КП на його ресурсах у соціальних мережах.

За словами транспортників, інтервали руху поїздів у години пік у будні дні у метро столиці становлять три-чотири хвилини. Інтервали руху поїздів у міжпиковий годинник – шість-вісім хвилин.

У суботу та неділю інтервал між поїздами вдень становить шість-сім хвилин. Ще більше інформації, наприклад, про графік руху поїздів різними гілками, про прибуття першого та останнього поїзда на добу на різних станціях можна дізнатися на офіційному сайті метрополітену.

Нагадаємо, що у Подільському районі української столиці серйозно змінили проїзд громадського транспорту – причиною стануть ремонтні роботи на вулиці Кирилівській. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

Зазначається, що у цей період трамваї курсуватимуть: маршрут № 11-К – Вул. Йорданська – Подільське ТРЕД”; маршрут № 12-К – "Пуща-Водиця – Подільське ТРЕД"; маршрут № 16-К – “Ст. м. "Героїв Дніпра - Подільське ТРЕД"; маршрут № 19-К – "Площа Тараса Шевченка – Подільське ТРЕД".

Читайте также