У "Київтеплоенерго" зробили важливу заяву про оплату комуналки: деталі

У комунальному підприємстві "Київтеплоенерго" зробили дуже важливу заяву про оплату комуналки в українській столиці

У комунальному підприємстві "Київтеплоенерго" зробили дуже важливу заяву про оплату комуналки в українській столиці – мешканців закликають передати свідчення лічильників гарячої води. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою КП на його ресурсах.

За словами комунальників, якщо люди ще не надали показники, дані можна зробити будь-яким зручним способом: передача показань через особистий кабінет на сайті Київтеплоенерго; за допомогою особистого кабінету на сайті Центру комунального сервісу: за номерами Центру комунального сервісу: (044) 247-40-40 або 0-800-404-407 (окрема безкоштовна гаряча лінія для передачі показань); у мобільному додатку "Комуналка". Завантажити його на телефон можна в App Store або Google Play.

Покази приладів обліку приймаються з 5 числа до останнього дня місяця включно.

Нагадаємо, що в Ірпені на території Київської області розпочнуть дуже важливе будівництво – йдеться про відновлення 12 приватних будинків для мешканців пільгових категорій. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікував міський голова Ірпеня Олександр Маркушин.

За його словами, будинки збудують для пільгових категорій мешканців громади: сімей загиблих або поранених героїв, учасників бойових дій, багатодітних сімей, одиноких батьків, вагітних, пенсіонерів, людей з інвалідністю. Обійдеться це 56 млн грн.

Київська ОВА профінансує будівництво нових приватних будинків за адресами: вул. Северинівська, 110, вул. Гоголя, 6д, вул. Матвія Донцова, 71а (вул. Тургенєвська), вул. Павла Загребельного, 1 (вул. Макаренка), вул. Северинівська, 82, вул. Полтавська, 78-А, вул. Донецька, 17А, вул. Наталії Околітенка, 42а (вул. Ломоносова), вул. Сагайдачного, 14/2, вул. Василя Стуса, 38-Г (вул. Пушкінська), вул. 10-та лінія, 5, вул. Щаслива, 24. Завершити роботи планують до кінця року, площа будинків за типовими проектами становитиме 70, 90 та 120 кв.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися