У Київській області запровадили новий тариф на проїзд у транспорті: деталі

У Броварах на території Київської області з вересня запроваджують новий тариф на проїзд для школярів — вони платитимуть у два рази менше, по шість гривень за одну поїздку

У Броварах на території Київської області з вересня запроваджують новий тариф на проїзд для школярів — вони платитимуть у два рази менше, по шість гривень за одну подорож. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого міським головою Броварів Ігорем Сапожком.

За його словами, новий тариф діятиме для дітей шкільного віку у громадському транспорті в межах Броварської міської територіальної громади лише у будні дні. У суботу, неділю, святкові дні та під час літніх канікул учні мають сплачувати 12 гривень інших громадян.

Зазначається, якщо перевізник відмовиться надавати пільгу школярам та при виникненні зауваження до роботи маршруток, городян просять дзвонити до Контакт-центру за номерами (04594) 6 11 11, (067) 483 43 68 або (093) 170 82 92.

Нагадаємо, що у Подільському районі української столиці серйозно змінили проїзд громадського транспорту – причиною стануть ремонтні роботи на вулиці Кирилівській. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

Зазначається, що у цей період трамваї курсуватимуть: маршрут № 11-К – Вул. Йорданська – Подільське ТРЕД”; маршрут № 12-К – "Пуща-Водиця – Подільське ТРЕД"; маршрут № 16-К – “Ст. м. "Героїв Дніпра - Подільське ТРЕД"; маршрут № 19-К – "Площа Тараса Шевченка – Подільське ТРЕД".

Читайте также