Росія намагалася вдарити ракетою по Києву: момент її збиття (Відео)

Російські окупанти намагалися вдарити українською столицею крилатою ракетою, проте її збили з переносного зенітно-ракетного комплексу Stinger

Російські окупанти намагалися вдарити українською столицею крилатою ракетою, проте її збили з переносного зенітно-ракетного комплексу Stinger. Відповідне відео знищення цiлi опублікував командувач Об'єднаних сил Збройних Сил України Сергій Наєв.

За його словами, мобільна група протиповітряної оборони не дала супротивникові вдарити ракетою по Києву. Воїни збили її підлітом, на відео можна побачити момент ураження. 

Нагадаємо, що в українській столиці у вересні кардинально змінять режим організацій комендантської години — йдеться про запровадження нових перепусток для автомобілів з 25 вересня. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської військової адміністрації.

За словами чиновників, заявку на отримання перепусток можна подавати з понеділка, 4 вересня до Центрального управління Військової служби правопорядку.

Система перепусток має систематично оновлюватися, щоб ними користувалися лише ті, хто належить до підрозділів сектору безпеки та оборони України, критичної інфраструктури міста та органів державної влади.

Ці перепустки заборонено розміщувати під склом авто або на іншому видному місці. Вони виключно пред'являються на вимогу правоохоронців чи військових.

Згідно з процедурою, старі перепустки мають бути повернуті до Центрального управління Військової служби правопорядку. У Києві комендантська година діє з 00.00 до 05.00.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Віталій

2 вересня 2023, 18:11

І де відео???

Олекса

2 вересня 2023, 13:18

Дякуємо нашим хлопчикам! Слава нашим захистникам!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися