На Київщині будують найновіший міст: коли відкриють рух (Фото)

У Стоянці на території Київської області зводять новий міст через річку Ірпінь

У Стоянці на території Київської області зводять новий міст через річку Ірпінь — найближчим часом роботи закінчать і рух буде відкритий. Про це стало відомо з повідомлення, опублікованого на каналі "Це Ірпінь, Гриша".

Відомо, що вирішиться питання з транспортної розв'язки Житомирською трасою. Новий міст через річку Ірпінь майже готовий. Днями рух мостом буде запущено. Наразі основні будівельні роботи закінчено. Усі чотири прогони лівого проїзду та інші конструктивні елементи змонтовано. Влаштовано нову систему водовідведення. Наново перебудовано підходи до мосту.

У травні 2022 року лівий проїзд мостом було відновлено за тимчасовою схемою. У листопаді рух мостом відновили і правим проїздом, який відбудували з нуля.

Нагадаємо, що в Ірпені на території Київської області розпочнуть дуже важливе будівництво – йдеться про відновлення 12 приватних будинків для мешканців пільгових категорій. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікував міський голова Ірпеня Олександр Маркушин.

За його словами, будинки збудують для пільгових категорій мешканців громади: сімей загиблих або поранених героїв, учасників бойових дій, багатодітних сімей, одиноких батьків, вагітних, пенсіонерів, людей з інвалідністю.

Обійдеться це 56 млн грн. Київська ОВА профінансує будівництво нових приватних будинків за адресами: вул. Северинівська, 110, вул. Гоголя, 6д, вул. Матвія Донцова, 71а (вул. Тургенєвська), вул. Павла Загребельного, 1 (вул. Макаренка), вул. Северинівська, 82, вул. Полтавська, 78-А, вул. Донецька, 17А, вул. Наталії Околітенка, 42а (вул. Ломоносова), вул. Сагайдачного, 14/2, вул. Василя Стуса, 38-Г (вул. Пушкінська), вул. 10-та лінія, 5, вул. Щаслива, 24. Завершити роботи планують до кінця року, площа будинків за типовими проектами становитиме 70, 90 та 120 кв.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися