У Києві надовго перекриють рух на метро "Лівобережна" (Карта)

В українській столиці надовго перекриють рух транспорту у районі станції київського метрополітену "Лівобережна"

В українській столиці надовго перекриють рух транспорту у районі станції київського метрополітену "Лівобережна". Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації на її ресурсах.

За словами чиновників, з 09:00 7 вересня до 00:00 23 вересня на шляхопроводі біля станції метрополітену "Лівобережна" буде обмежено рух транспорту.

Зміни пов'язані із ремонтом деформаційних швів шляхопроводу на перетині Броварського проспекту з вулицею Євгена Сверстюка. У комунальній корпорації "Київавтодор" вибачається за тимчасові незручності.

WYZY1sRCiNp9L9OrVXA1CQy-T.png

Нагадаємо, що у Броварах на території Київської області розпочнуть дуже важливе будівництво – йдеться про появу нового індустріального парку. Земельна комісія міської ради розпочала процес. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого на порталі Трибуна-Бровари.

Відомо, що місто має провести інвентаризацію земельної ділянки комунальної власності орієнтовною площею 16 га, що розташована в районі вул. Москаленка Сергія (на виїзді з Об'їзної дороги).

Цільове призначення земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Вася

8 вересня 2023, 06:58

Скільки грошей відмили. На тій ділянці. Вже можна золотий асфальт покласти

Олександр

7 вересня 2023, 21:52

Це повний треш! ...Будівництво парку ... Для когось війна а для когось рідна мати. Будують#будують... Откати#відкати# откати!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися