У Києві встановили 10-метровий прапор України й побили новий національний рекорд

Під час встановлення рекорду представники Національного реєстру рекордів України засвідчили цікаву статистику

В київському парку імені Тараса Шевченка встановили 10-метровий прапор України. Прямо на ньому всі охочі мали можливість висловити своє побажання та підтримку Збройним Силам України. За менш ніж один день було зібрано понад 800 підписів, встановивши новий національний рекорд.

Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

Ми зібрали 818 побажань на 10-метровому прапорі для наших Захисників і Захисниць! І це лише за неповний день! Прапор із найщирішими словами вдячності від киян і гостей міста передамо до Київ Мілітарі Хаб. Щоб усі наші воїни бачили, наскільки ми їх цінуємо! – зазначив директор департаменту суспільних комунікацій КМДА Роман Лелюк.

Під час встановлення рекорду представники Національного реєстру рекордів України виявили цікавий факт. На синьому сегменті прапора більше побажань було залишено чоловіками, тоді як на жовтій частині це робили більше жінки та діти. 

Ми сьогодні маємо чудову номінацію, яка, мабуть, найбільше передає те, що кожен із нас відчуває – найбільша кількість добрих побажань на прапорі Захисникам та Захисницям нашої Батьківщини. Цей прапор об’єднує всі наші прагнення, всю нашу енергетику. Ми розраховували на те, що на прапорі вільного місця не буде, адже люди прагнули залишити те своє сокровенне, яке кожен зараз має. Коли читаєш ці написи, просто серце щемить. Прочитала: "Дякую за те, що я живу" і хочу те саме сказати!, – зауважила керівниця Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Києві цього тижня працюватимуть сільськогосподарські продуктові ярмарки. За даними мерії столиці, ярмарки продуктів відбудуться у кількох районах Києва.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


OBZ

6 вересня 2023, 13:52

OBZ===organizacuia bor''bu so zlom////////////////////////////////////////////////// В Украину прибыли премьер-министр Дании и госсекретарь США...........В Україну прибула прем’єр-міністерка Данії Метте Фредеріксен............=========USA UKRAINA DANIIA===OPLOT CHELOVECHNOGO MILOSERDNOGO MIROZDANIIA.........=========OGROMNOE UVASHENIE DATSKOMU I AMERIKANSKOMU NARODAM ZA PODDERSHKU UKRAINU.........=============OGROMNOE UVASHENIE GOSPOSHE METTE FREDERIKSEN.........==========USA DANIIA UKRAINA==== ''''''''VESNA POBEDU''''''' NEOTVRATIMA..........=========UKRAINA DANIIA USA===PADUT =TSEPI= I =OKOVU= PUTINIZMA NAVSEGDA.........========DANIIA USA UKRAINA===VECHNUI MIR DEMOKRATIIA EDINENIE PROTSVETANIE BUDUT VSEMI LIUBIMU..........=========ODNA STOLITSA===ODNA STRANA===ODIN NAROD===CHELOVEK.......

OBZ

6 вересня 2023, 13:16

OBZ===organizacuia bor''bu so zlom////////////////////////////////////////////// Разом вшанували героїв: Кулеба привітав Блінкена у Києві...........Дипломат виявив повагу до українських воїнів, які полягли у боях за незалежність..........PRISUTSTVIE GOSPODINA ENTONI BLINKENA V UKRAINE UKREPLIAET AURU OGROMNOI PODDERSHKI AMERIKANSKIM NARODOM UKRAINSKOGO GEROICHESKOGO OBSHESTVA........XOTELOS'' BU CHTOBU GOSPODIN BLINKEN PODOL''SHE OSTAVALSIA V UKRAINE NUSHDAIUSHEISIA V SERDECHNOI DUSHEVNOI PODDERSHKE BRATSKOGO AMERIKANSKOGO NARODA........=========MAKSIMAL''NOE OGROMNOE UVASHENIE GOSPODINU ENTONI BLINKENU........========SLAVA AMERIKANSKOMU NARODU.........=========SLAVA USA........========SLAVA LIBERAL''NOI MILOSERDNOI CHELOVECHNOSTI.........

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися