На Київщині будуть роздавати безкоштовну допомогу: як отримати

В Обухові на території Київської області будуть роздавати безкоштовну допомогу

В Обухові на території Київської області будуть роздавати безкоштовну допомогу - йдеться про безкоштовний корм для собак внутрішньо переміщених осіб. Про це стало відомо з повідомлення, опублікованого на каналі Обухів First.

Відомо, що люди, які ще не отримували корм для улюбленців, можуть звернутися за адресою: вул. Київська, 12. З собою треба мати довідку ВПО, паспорт, фото з улюбленцем.

Усі запитання можна адресувати за номером 0631005640.

Нагадаємо, що у Броварах на території Київської області розпочнуть дуже важливе будівництво – йдеться про появу нового індустріального парку. Земельна комісія міської ради розпочала процес. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого на порталі Трибуна-Бровари.

Відомо, що місто має провести інвентаризацію земельної ділянки комунальної власності орієнтовною площею 16 га, що розташована в районі вул. Москаленка Сергія (на виїзді з Об'їзної дороги).

Цільове призначення земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Читайте также