З початку 2021 року бюджет Києва недоотримав 2,5 млрд грн через карантин, – Кличко

Через карантинні обмеження бюджет Києва недоотримав більше 2,5 млрд грн з початку 2021 року. Про це лідер "Удару", мер столиці Віталій Кличко заявив в ефірі телеканалу "Інтер".

"Минулого року місто недоотримало 5 мільярдів гривень надходжень у бюджет. За перший квартал цього року - вже понад 2,5 мільярда гривень. Це великі кошти. Але ми розуміємо, що життя і здоров’я людей залишаються ключовим пріоритетом", – повідомив Кличко.

Він зазначив, що запроваджені карантинні обмеження дали результат і динаміка захворюваності в місті знизилася.

"Я можу сказати, що обмеження, які ми ввели на проїзд у міському транспорті, закриття ресторанів і кафе дали результати. І нині ми маємо значне зниження захворюваності у місті", – пояснив лідер "Удару".

Водночас він закликав бути пильними й дотримуватися карантинних обмежень.

"Нам не можна впадати в ейфорію і вважати, що всі виклики вже позаду. Невдовзі будуть свята, Великдень. Я звернувся до всіх конфесій, якщо є можливість, проводити богослужіння в режимі онлайн. Якщо немає, дотримуватися ключових правил: температурний скринінг парафіян, одна людина на 10 квадратних метрів площі приміщення, дезінфекція приміщень і масковий режим", – підсумував Кличко.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися