На Київщині жінка виловила гігантську щуку: подробиці (Фото)

В одній із водойм на території Київської області мешканка української столиці Тетяна Дерев'янко виловила гігантську щуку

В одній із водойм на території Київської області мешканка української столиці Тетяна Дерев'янко виловила гігантську щуку. Про це стало відомо із повідомлення, яке жінка опублікувала на своїй особистій сторінці у соціальних мережах.

На знімках можна побачити величезну щуку, яку вдалося спіймати Тетяні. Водойму вона називати не стала.

Ловля щуки у вересні – ідеальний час для початку спінінгової риболовлі. Цього місяця плямиста хижачка прокидається, стає агресивнішою.

У передчутті майбутніх холодів зубаста особина азартно полює і активно набирає жир для зимівлі. Настання сезонного жору – гарантія успішної риболовлі. Індикатор початку цього процесу – масовий обліт листя з берези.

Нагадаємо, що у Подільському районі української столиці на житловому масиві Виноградар майже повністю обміліло озеро Синє, яке називають Синьоозеркою. Про це стало відомо з повідомлення, опублікованого на каналі "Чудовий Київ".

За словами автора, комунальне підприємство "Плесо", яке займається утриманням водойм Києва, вже провело тендер на дослідження причин обмілення. Вартість робіт складає 150 тисяч гривень. Дослідження вже мали стартувати.

Читайте также