Ірпінь посів перше місце на Київщині щодо виплат за програмою єВідновлення

Вже розпочався другий етап програми, за яким можна подавати заяви у "Дію"

Ірпінська громада опинилася на першому місці у Київській області  по виплатах єВідновлення. Також місто очолило друге місце по всій Україні.

Про це повідомляє ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

Вже розпочався другий етап програми, за яким можна подавати заяви у "Дію" на видачу сертифікатів за повністю знищене житло. Також триває перший етап програми єВідновлення - відшкодування до 200 тисяч гривень на поточний ремонт будинків, які зазнали часткових руйнувань.

Традиційно зустрічаємось з мешканцями на особистому прийомі. Сьогодні з важливими питаннями до мене звернулись 29 громадян. Більшість питань завжди вирішуємо на місці, решту розглядаємо і передаємо у роботу профільним службам, - повідомив Маркушин.

Мер порадив тим, хто не знає або немає смартфона, звертатися у ЦНАПи до спеціалістів по єВідновленню. Вони допоможуть подати заявку.

Також триває перший етап програми єВідновлення - відшкодування до 200 тисяч гривень на ПОТОЧНИЙ ремонт будинків, які зазнали часткових руйнувань.

Також приходили мешканці пошкодженого будинку на вулиці Громадянській, 2. Домовилися, що до кінця місяця проведемо зустріч для роз’яснень та обговоримо проблемні питання. Протягом трьох тижнів проведемо загальні збори і з мешканцями багатоповерхівки на Соборній, 146, - додав міський голова. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Бучі правоохоронці відкрили штаб документування воєнних злочинів російських окупантів. Поліцейські документують та опрацьовують свідчення потерпілих та свідків убивств.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися