На Київщині серйозно змінять рух: що потрібно знати людям

У Бориспільському районі на території Київської області серйозно змінять рух

У Бориспільському районі на території Київської області серйозно змінять рух – йдеться про плани облаштувати велосипедну доріжку у селищі Ковалин. Про це стало відомо з відповідного тендеру, опублікованого в системі державних закупівель Prozorro.

Відомо, що у селищі , де мешкає близько тисячі осіб, це "упорядкування" обійдеться місцевому бюджету Девичківської громади майже в два мільйони гривень.

Згідно з оголошенням, Девичківська сільська рада (до якої належить згадане село, де мешкало до повномасштабного вторгнення близько тисячі осіб) була готова заплатити 1 млн 832 тис. 999 гривень за будівництво велосипедної доріжки з тротуаром на вул. Центральна та частини вул. Шкільна у Коваліні. У відкритих торгах взяла участь лише одна фірма - ТОВ "СК НЕВА", яка запропонувала 1 млн 772 тис. 604,96 гривень, і тепер очікує рішення замовника ("кваліфікація переможця"). Термін постачання товарів, виконання робіт чи послуг: 20 жовтня 2023 року.

Нагадаємо, що у Броварах на території Київської області розпочнуть дуже важливе будівництво – йдеться про появу нового індустріального парку. Земельна комісія міської ради розпочала процес. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого на порталі Трибуна-Бровари.

Відомо, що місто має провести інвентаризацію земельної ділянки комунальної власності орієнтовною площею 16 га, що розташована в районі вул. Москаленка Сергія (на виїзді з Об'їзної дороги).

Цільове призначення земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Читайте также