У Києві з'явилися двоповерхові автобуси: чому їх немає на маршрутах

У комунальному підприємстві "Київпастранс" пояснили, чому на міських маршрутах немає двоповерхових автобусів

У комунальному підприємстві Київпастранс пояснили, чому на міських маршрутах немає двоповерхових автобусів, які були передані українській столиці з Німеччини. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікували у групі "Пасажири Києва" з посиланням на відповідь транспортників.

Комунальники заявляють, що на сьогоднішній день зазначені автобуси зберігаються на території автобусного парку підприємства.

Зазначається, що з огляду на технічні характеристики експлуатація зазначених автобусів на маршрутній мережі міського пасажирського транспорту загального користування наразі не планується.

Нагадаємо, що у Броварах на території Київської області розпочнуть дуже важливе будівництво – йдеться про появу нового індустріального парку. Земельна комісія міської ради розпочала процес. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого на порталі Трибуна-Бровари.

Відомо, що місто має провести інвентаризацію земельної ділянки комунальної власності орієнтовною площею 16 га, що розташована в районі вул. Москаленка Сергія (на виїзді з Об'їзної дороги).

Цільове призначення земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.


Читайте также