Ірпінські пожежники отримали сучасну пожежно-рятувальну техніку з Німеччини

Ці автомобілі мають багатофункціональне призначення

Ірпінь отримав сучасну пожежно-рятувальну техніку з Німеччини. Партнери з міста Борн надали три пожежні автомобілі та одну машину для комунальних служб.

Про це повідомляє міський голова Ірпеня Олександр Маркушин.

Півтора місяця тому я був з робочим візитом у нашому німецькому місті-побратимі Борні. Тоді ми домовились, що Борна передасть Ірпінській громаді сучасні пожежно-рятувальні машини. Вже другий день наші вогнеборці та представники добровільної пожежної дружини Ірпінської громади вже у Борні опановують нову техніку під наглядом німецьких колег і незабаром привезуть 3 нові сучасні пожежно-рятувальні машини в Ірпінь, - повідомив Маркушин. 

Ці автомобілі мають багатофункціональне призначення. За допомогою цих машин пожежники зможуть, зокрема, набирати воду через спеціальні помпи, розрізати за необхідності предмети та витягувати авто за допомогою вбудованої лебідки. А також,  що особливо актуально з огляду на останні події у громаді, оперативно гасити торфовища.

Мер Ірпеня додав, що передача автомобілів та навчання пожежників відбувається в рамках спільного проєкту міст Борна та Касселя.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що державна компанія "Укрзалізниця" запускає новий поїзд сполученням Київ-Харків — додаткові рейси заплановані на 14, 15 та 16 вересня. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою УЗ на її ресурсах у соціальних мережах.



Джерело: https://t.me/markushyn/5177


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися