У Києві на ремонт Головпоштамту планують витратити майже три млн гривень

Планують завершити ремонтні роботи до 31 січня 2024 року

У Києві планується провести ремонт у Будинку зв'язку, де розташована "Укрпошта". Вартість робіт становить 2 696 000 гривень.

Тендер оголосили на сайті держзакупівель Prozorro.

Згідно з інформацією, у будівлі на Хрещатику планують провести ремонт холу, коридорів, туалету та системи каналізації. Крім того, передбачено оновлення освітлення, заміну дверей і укладання ламінату на підлозі.

Всього планується відремонтувати 29 приміщень у центральному поштовому відділенні, а також приймальню на четвертому поверсі цієї будівлі і один із кабінетів. Планують завершити ремонтні роботи до 31 січня 2024 року.

Зазначимо, Головпоштамт збудували в 1952—1958 роках. Приміщення займають "Укрпошта", Міністерство транспорту та зв'язку України і Державний департамент з питань зв'язку та інформації. Наказом Управління охорони пам'яток історії, культури та історичного середовища від 18 березня 1999 року поставлена на облік пам'яток архітектури місцевого значення 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що квартирно-експлуатаційний відділ міста Біла Церква має намір до початку листопада закупити 4375 метрів кубічних дров на суму 10,5 мільйонів гривень.



Читайте также