На Київщині кардинально покращили проїзд транспорту: деталі

На території Київської області з'явився новий та сучасний транспорт

На території Київської області з'явився новий та сучасний транспорт — йдеться про передачу шкільних автобусів до десяти територіальних громад регіону. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської ОВА.

За словами чиновників, 10 нових автобусів передали Малоольшанській, Ташанській, Яготинській, Березанській, Великодимерській, Зазимській, Борщагівській, Козинській, Бишівській та Калинівській (Фастівський р-н) громадам. Загалом громади вже отримали 28 із 45 автобусів, нещодавно закуплених за кошти державного та місцевих бюджетів. Ще 17 передамо найближчим часом.

Автобуси направлені до новостворених опорних навчальних закладів, до тих установ, які згодом планується оптимізувати, та на заміну автобусам, які раніше були вилучені на потреби ЗСУ.

Нагадаємо, що у Броварах на території Київської області розпочнуть дуже важливе будівництво – йдеться про появу нового індустріального парку. Земельна комісія міської ради розпочала процес. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого на порталі Трибуна-Бровари.

Відомо, що місто має провести інвентаризацію земельної ділянки комунальної власності орієнтовною площею 16 га, що розташована в районі вул. Москаленка Сергія (на виїзді з Об'їзної дороги).

Цільове призначення земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Джерело: https://t.me/kyivoda/11444


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися