Metro продовжує роботу в Росії: чи закриватимуть магазини у Києві

У компанії Metro відповіли, чи зупинка роботи гіпермаркетів в українській столиці та інших містах планується через те, що магазини продовжують працювати в Росії.

У компанії Metro відповіли, чи зупинка роботи гіпермаркетів в українській столиці та інших містах планується через те, що магазини продовжують працювати в Росії. Про це стало відомо із відповіді компанії на інформаційний запит "Коментарів".

За словами представників Metro, компанія не планує припиняти діяльність в Україні, а понад 3200 співробітників продовжують працювати у країні.

Там зазначили, що компанія допомагає ЗСУ, волонтерам, лікарням, а також притулкам для тварин.

"На благодійність ми щомісяця виділяємо бюджет близько 3,5-4 млн. грн. У 2022 році Metro Україна сплатила до українського бюджету понад 2,1 млрд гривень податків. Ми регулярно публікуємо нашу фінансову звітність відповідно до вимог законодавства та регулюючих органів. Ми розуміємо важливість вкладу до бюджету країни та сприяння економічному розвитку", - кажуть у Metro.

Також у Metro Україна заявляють, що з перших днів повномасштабного вторгнення зверталися до материнської штаб-квартири у Німеччині із закликом негайно припинити роботу в Росії.

"Позиція української команди чітка і незмінна: МЕТRО має залишити російський ринок. Продовжуємо працювати на рідній землі для економічного розвитку та наближення перемоги", - наголосили в компанії.

Читайте также