Генпідрядник постав перед судом через розкрадання 6 млн грн під час будівництва Подільського мосту

Також посадовцям повідомлено про підозру за фактами завищення вартості на оренді машин та механізмів

У Києві генпідрядник постав перед судом слідом за замовником через розкрадання 6 млн грн на підводних роботах під час будівництва Подільського мосту. Прокурори скерували до суду обвинувальний акт за фактом привласнення бюджетних коштів в особливо великих розмірах.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура.
За даними слідства йдеться про роботи з очищення металоконструкцій від обростання на глибині 12-20 метрів із залученням водолазної станції. Правоохоронці оглянули будівництво мосту із залученням експертів та водолазів.

Експерти прийшли до висновку, що документально не знайшли підтвердження, що роботи на суму 6 млн грн були виконані. Раніше за вказаним фактом до суду скерували обвинувальний акт відносно директора КП "Дирекція з будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва".

Посадовим особам також було оголошено звинувачення у справі про завищення вартості оренди машин та обладнання на суму 104 мільярди гривень, завищення вартості робіт з використанням найманого обладнання на 36 мільйонів гривень. Також було завищення вартості робіт з фарбування прольотних плит Подільського мосту на 2 мільйони гривень.

Досудове розслідування інших фактів протиправної діяльності під час здійснення будівництва Подільського мостового переходу через р. Дніпро у м. Києві продовжується.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в українській столиці хочуть кардинально змінити рух транспорту на Трухановому острові — йдеться про заборону руху автомобілів дільницею від Північного мосту до пішохідного мосту.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


КИЕВЛЯНИН

11 вересня 2023, 13:35

КАКАЯ ЕВРОПА МОЖЕТ БЫТЬ С ЭТИМИ КОЛХОЗНЫМИ ПИДАРАСАМИ? ВОРАМИ И КОРРУПЦИОНЕРАМИ??

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися