У Києві зробили важливу заяву про опалення: що потрібно знати мешканцям

В українській столиці зробили важливу заяву про підготовку до майбутнього опалювального сезону

В українській столиці зробили важливу заяву про підготовку до майбутнього опалювального сезону. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації на її ресурсах.

За словами чиновників, комунальні служби Києва не припиняють виконувати підготовчі роботи щодо стабільного проходження опалювального сезону. На сьогоднішній день виконані гідравлічні випробування теплових мереж міста та продовжується ліквідація виявлених пошкоджень, а також проводяться випробування на джерелах теплопостачання.

Частину енергетичного обладнання було зруйновано (минулої зими), проте триває процес відновлення, і він непростий. Проте необхідний ремонт об'єктів критичної інфраструктури відбувається.

Місто формує арсенал альтернативних джерел живлення тих об'єктах, де дозволяє потужність. Наприклад, понад дві третини котелень "Київтеплоенерго" забезпечило генераторами, тому при вимкненні світла вони продовжуватимуть працювати і давати тепло будинкам, які до них підключені.

Читайте также