На Київщині з'явиться безкоштовна послуга: що потрібно знати людям

У Броварах на території Київської області з'явиться безкоштовна послуга – йдеться про перукарню у модульному містечку.

У Броварах на території Київської області з'явиться безкоштовна послуга — йдеться про перукарню в модульному містечку, де мешкають люди похилого віку та люди з обмеженими можливостями. Про це стало відомо з повідомлення, яке було опубліковане місцевим виданням Трибуна-Бровари.

Відомо, що перукар приїжджатиме з терцентру, тому послуга буде безкоштовною. На прохання керівництва модульного містечка, у закладі облаштують соціальну перукарню, де обслуговуватимуть людей поважного віку та осіб з інвалідністю, які проживають у містечку та перебувають на обліку у центрі соцобслуговування.

Перукарню облаштують у кімнаті загального користування. Перший візит перукаря до модульного містечка планується наступного тижня, а потім він приїжджатиме двічі на місяць. Також керівництво модульного містечка проводить переговори з терцентром щодо фахівця, який навчатиме людей похилого віку користуватися гаджетами.

Нагадаємо, що у Броварах на території Київської області розпочнуть дуже важливе будівництво – йдеться про появу нового індустріального парку. Земельна комісія міської ради розпочала процес. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого на порталі Трибуна-Бровари.

Відомо, що місто має провести інвентаризацію земельної ділянки комунальної власності орієнтовною площею 16 га, що розташована в районі вул. Москаленка Сергія (на виїзді з Об'їзної дороги).

Цільове призначення земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Читайте также