У Київській області очікуються масові відключення світла: подробиці

На території Київської області 14 вересня очікуються масштабні відключення електроенергії – енергетиків ДТЕК перевели у посилений режим роботи

На території Київської області 14 вересня очікуються масштабні відключення електроенергії – енергетиків ДТЕК перевели у посилений режим роботи. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії на її ресурсах у соціальних мережах.

За словами енергетиків, у Києві та області вируватиме гроза. Тому енергетики працюватимуть у посиленому режимі, щоб у разі аварій якнайшвидше їх ліквідувати.

Складні погодні умови можуть призвести до падіння дерев та обриву дротів. Людей закликають не нехтувати правилами безпеки та не наближатися до ліній електропередачі.

Нагадаємо, що у Броварах на території Київської області розпочнуть дуже важливе будівництво – йдеться про появу нового індустріального парку. Земельна комісія міської ради розпочала процес. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого на порталі Трибуна-Бровари.

Відомо, що місто має провести інвентаризацію земельної ділянки комунальної власності орієнтовною площею 16 га, що розташована в районі вул. Москаленка Сергія (на виїзді з Об'їзної дороги).

Цільове призначення земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Джерело: https://t.me/dtek_ua/762


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися