На очищення річки Либідь в Києві планується виділити 15 мільйонів гривень

На цій ділянці до кінця року мають провести поточний ремонт підземного водопропускного тунелю

У Києві витратить майже 15 мільйонів гривень на обстеження та розчищення річки Либідь. За інформацією, яку містить тендерна документація, передбачено провести комплексне обстеження та очищення річки від вулиці Саперно-Слобідська до урочища Лиса Гора в Голосіївському районі Києва.

Про це стало відомо з оголошення в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

На цій ділянці до кінця року мають провести поточний ремонт підземного водопропускного тунелю. Компанія ТОВ "Арсенал-Буд Монтаж" була обрана підрядником робіт, пропонуючи свої послуги за ціною, що на майже 200 тисяч гривень менше, ніж очікувана вартість.

У виданні "Наші гроші" повідомляється, що ціни на деякі матеріали для ремонту становлять в півтора-два рази більше, ніж на ринку. Докладніше, в документації відсутні водії, які потрібні для операцій зі спецтехнікою, яку має намір орендувати підрядник. Проте у цій же документації вказані водолази, гідротехніки та слюсарі. Важливо зауважити, що компанія не має наміру залучати субпідрядників.

"Коментарі" писали, що квартирно-експлуатаційний відділ міста Біла Церква має намір до початку листопада закупити 4375 метрів кубічних дров на суму 10,5 мільйонів гривень.




Читайте также