В Ірпені відбудують багатоквартирний будинок, який майже знищили російські окупанти

Наразі вже розроблено відповідну проєктно-кошторисну документацію

На території Київської області був розроблений проєкт капітального відновлення багатоповерхового будинку у місті Ірпінь, розташованого за адресою вулиця Миру, 16. Три під'їзди цієї будівлі були серйозно пошкоджені під час воєнних подій у регіоні.

Про це повідомив очільник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

Це один із численних житлових будинків на Київщині, який майже знищили російські окупанти. Три під'їзди з шести дістали значних пошкоджень. Цього літа мешканці будинку звернулися до мене, бо не розуміли долю своїх осель. Не було проєктно-кошторисної документації, яка б дала чітке розуміння щодо подальших робіт, – проведення реконструкції чи демонтажу, - повідомив Кравченко. 

Наразі вже розроблено відповідну проєктно-кошторисну документацію. Крім того, передали всі необхідні документи, щоб цей будинок був включений до переліку об'єктів, які будуть відновлені за кошти Фонду ліквідації наслідків агресії. Також проєкт капремонту передбачає утеплення фасаду, відновлення даху, заміну вікон та встановлення індивідуального опалення для кожної квартири. У підвальному приміщенні планується облаштувати укриття.

Зазначимо, з Фонду ліквідації наслідків збройної агресії вже виділили кошти на відбудову 25 об’єктів в Ірпені. 

"Коментарі" писали, що у Бучі правоохоронці відкрили штаб документування воєнних злочинів російських окупантів. Поліцейські документують та опрацьовують свідчення потерпілих та свідків убивств.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися