На Київщині серйозно погіршиться погода: прогноз синоптиків

В українській столиці та на території Київської області 15 вересня очікується різке погіршення погодних умов – синоптики дали прогноз на сьогоднішній день

В українській столиці та на території Київської області 15 вересня очікується різке погіршення погодних умов – синоптики дали прогноз на сьогодні. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Українського гідрометцентру на його ресурсах.

За словами синоптиків, в області прогнозують небезпечні явища та мінливу хмарність, будуть дощі та гроза. Пориви північно-західного вітру досягнуть швидкості 7-12 метрів за секунду.

Температура повітря коливатиметься від 18 до 23 градусів тепла, у Києві стовпчик термометра підніметься до 20 градусів.

Нагадаємо, що у Броварській громаді на території Київської області заплановано масштабні відключення електроенергії – енергетики перевірятимуть готовність об'єктів критичної інфраструктури до складної зими. Про це стало відомо із заяви міського голови Броварів Ігоря Сапожка.

За його словами, для цього застосують тренувальний графік віялових відключень електроенергії. Перевірять, наскільки об'єкти критичної інфраструктури можуть працювати в умовах аварійного відключення, як працюють генератори, які виникають проблеми і чому.

Про конкретні дати застосування тестових відключень броварчанам повідомлять заздалегідь.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися