На Київщині кардинально змінили систему подачі води: деталі

У Ворзелі на території Київської області кардинально змінили систему подачі води

У Ворзелі на території Київської області кардинально змінили систему подачі води – йдеться про встановлення нового наносу на свердловині у мікрорайоні Учгосп. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою комунального підприємства "Бучасервіс".

За словами комунальників, про відремонтовану вежу швидше набиратиме рівень води та стабільно триматиме робочий тиск завдяки тому, що відновлено її герметичність.

Нове обладнання допоможе забезпечити безперебійну роботу свердловин для мешканців Ворзеля. Насос уже протестований та запущений у роботу.

Нагадаємо, що у Броварській громаді на території Київської області заплановано масштабні відключення електроенергії – енергетики перевірятимуть готовність об'єктів критичної інфраструктури до складної зими. Про це стало відомо із заяви міського голови Броварів Ігоря Сапожка.

За його словами, для цього застосують тренувальний графік віялових відключень електроенергії. Перевірять, наскільки об'єкти критичної інфраструктури можуть працювати в умовах аварійного відключення, як працюють генератори, які виникають проблеми і чому. Про конкретні дати застосування тестових відключень броварчанам повідомлять заздалегідь.

Читайте также