На Київщині показали, як навчаються протидіяти російським диверсантам

Було вироблено єдиний підхід до проведення робіт із підсилення державного кордону

У напрямку Києва та зокрема в Чорнобильській зоні організовували навчання з використанням сил та засобів для протидії диверсійній діяльності. При цьому до проведення навчання були залучені підрозділи Державної прикордонної служби України та Збройних сил України.

Про це повідомляє командувач Об'єднаних сил Сергій Наєв. 

Захід мав на меті продемонструвати, як необхідно в технічному плані оснащувати державний кордон України і які способи можуть бути застосовані для боротьби з диверсантами.  

Разом було вироблено єдиний підхід до проведення робіт із підсилення державного кордону й оснащення його відеокамерами та іншими технічними засобами, які в разі спроб його прориву слугуватимуть хорошою допомогою нашим воїнам для того, щоб точно наносити вогневе ураження ворогові, - йдеться в повідомленні. 

Також "Коментарі" писали, що міський голова Борисполя на території Київської області Володимир Борисенко мобілізувався до лав Збройних Сил України, стало відомо, хто виконуватиме його обов'язки. Про це стало відомо із офіційного повідомлення Виконавчого комітету Бориспільської міської ради.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися