Кияни долучилися до Всесвітнього дня прибирання: скільки сміття зібрали за один день

Комунальні підприємства залучили 96 різних видів техніки

У рамках глобальної ініціативи World Cleanup Day з нагоди Всесвітнього дня прибирання відбулося прибирання столиці України. За цей день громадськими зусиллями було зібрано та вивезено 3 002 кубічних метрів сміття з 60 різних місць.

Про це повідомив директор Департаменту територіального контролю міста Києва Михайло Буділов.

Загалом, участь у прибиранні взяли понад 2 700 осіб, а комунальні підприємства залучили 96 різних видів техніки.

Дякую "Let's do it, Ukraine" за ініціативу. І велика подяка всім, хто долучився до прибирання в цей день. Заради чистого міста об’єдналися представники міської влади, комерційних та некомерційних організацій, інфлюенсери та всі небайдужі громадяни. Подібні заходи надзвичайно важливі для нашого екологічного майбутнього, оскільки вони формують культуру чистоти, правильного поводження з відходами та дбайливого ставлення до навколишнього середовища. Цей день об’єднав українців у всьому світі, адже навіть ті, хто перебуває за кордоном, долучились до цієї акції, – зазначив Михайло Буділов.

Зазначається, що процес прибирання відбувався відповідно до всіх норм безпеки та військового режиму. Представники Червоного Хреста проводили навчальні сесії з надання первинної медичної допомоги людям та тваринам, а також ділилися інформацією про правила безпеки в умовах можливої ​​мінімальної небезпеки

Читайте також на "Коментарях", що кияни просять збільшити кількість вуличних урн для сміття у столиці. До міської влади звернулися з проханням стосовно покращення інфраструктури збору сміття у Києві. Автор петиції наголосив, що в місті є серйозна нестача вуличних урн для сміття.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися