Потужні вибухи буде чутно у Києві та Київській області

Що треба знати мешканцям столиці та регіону

На околицях Києва та в Київській області буде чутно гучні вибухи. Про це мешканців регіону і столиці попередили у Київській обласній та міській військовій адміністраціях, передають "Коментарі".

У Вишгородському районі Київської області сьогодні, 18 вересня, може бути чутно потужні вибухи через планові вибухові роботи.

"На північних околицях столиці може бути гучно. Працюють наші сапери. Сьогодні, у Вишгородському районі ліквідовуватимуть вибухонебезпечні предмети" — йдеться в повідомленні військової адміністрації Києва.

Аналогічне попередження зробили у Київській обласній військовій адміністрації:

" Увага, у Вишгородському районі може бути гучно. Сьогодні, 18 вересня, у районі проводять знищення вибухонебезпечних предметів".

Киян та мешканців регіону закликали зберігати спокій, адже роботи саперів — планові, а в разі повітряної тривоги прямувати до укриття.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Бориспільському районі внаслідок вибуху загинув чоловік. В Гнідині внаслідок детонації гранати загинув 33-річний чоловік та поранений його 28-річний брат.

Нагадаємо, у Білій Церкві в ДТП потрапили електросамокат та мопед. Аварія трапилась Олександрійському бульварі. Поліцейські з'ясували, що 28-річний мешканець Білої Церкви різко повернув на смугу руху, де в попутному напрямку рухався моторолер. Від удару самокат відлетів та пошкодив легковий автомобіль Chery.

Читайте також, де на Київщині в ДТП потрапили вантажівка та легковики.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися