У центрі Києва на кілька днів обмежать рух транспорту (СХЕМА)

Що потрібно знати водіям про обмеження

В Оболонському районі Києва через ремонтні роботи на кілька днів частково обмежать рух автомобільного транспорту. Про це водіїв попередили в комунальній корпорації "Київавтодор", передають "Коментарі".

За даними столичних комунальників, дорожники будуть завершувати капітальний ремонт на проспекті Володимира Івасюка. Роботи триватимуть три дні — з вівторка, 19 вересня, та до 21 вересня.

Ремонт виконуватимуть із частковим перекриттям руху двома смугами на таких ділянках:

·       19 вересня – у напрямку від вулиці Північна до вулиці Героїв Дніпра, від вулиці Героїв Дніпра до проспекту Володимира Івасюка, 47 (НВК "Школа I ступеня-гімназія "Потенціал" Оболонського району м. Києва");

·       20 вересня – на кільці вулиці Героїв Дніпра;

·       21 вересня – у напрямку від проспекту Володимира Івасюка, 47 до вулиці Героїв Дніпра, від вулиці Героїв Дніпра до вулиці Північна.

У "Київавтодор" перепросили за тимчасові незручності та закликали водіїв враховувати зміни під час планування маршруту. Оприлюднена схема обмежень руху автомобільного транспорту на Оболоні.


Нагадаємо, у Печерському районі Києва надовго частково обмежили рух автомобільного транспорту на з’їзді з Дніпровського узвозу на Набережне шосе. Обмеження руху пов’язане з ремонтом естакадного з’їзду та триватимуть до першого жовтня. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися