У Києві на Троєщині сирену встановили за 10 метрів від вікон (Фото)

У Деснянському районі української столиці на житловому масиві Троєщина встановили сирену сповіщення про повітряну тривогу за 10 метрів від вікон багатоповерхових будинків

У Деснянському районі української столиці на житловому масиві Троєщина встановили сирену сповіщення про повітряну тривогу за 10 метрів від вікон багатоповерхових будинків на вулиці Милославській. Про це стало відомо з повідомлення, яке було опубліковано із групи "Троєщина" у соціальних мережах.

За словами мешканців, на цьому місці система оповіщення працювала і раніше, проте потім щось зламалося, чи, можливо, звук не долинав до всіх мешканців району. Тому колонку вирішили поновити.

Хоча є і такі, що дивуються такій логіці організаторів безпеки – мовляв, поряд з кінотеатром Флоренція поставили колонку посеред "кола" між смугами транспорту, і цілком вистачає її гучності, щоб докричатися до мешканців навколишніх висоток.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Бориспільському районі внаслідок вибуху загинув чоловік. У Гнідіні внаслідок детонації гранати загинув 33-річний чоловік та поранений його 28-річний брат.

Нагадаємо, у Білій Церкві у ДТП потрапили електросамокат та мопед. Аварія сталась на Олександрійському бульварі. Поліцейські з'ясували, що 28-річний житель Білої Церкви різко повернув на смугу руху, де у попутному напрямку рухався моторолер. Від удару самокат відлетів та пошкодив легковий автомобіль Chery.

Читайте також, де у Київській області в ДТП потрапили вантажівка та легковики.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися