У Київській області збиратимуть продукти: що потрібно знати мешканцям

У Великодимерській громаді на території Київської області збиратимуть продукти для передачі Збройним Силам України

У Великодимерській громаді на території Київської області збиратимуть продукти для передачі Збройним Силам України – мешканців просять взяти участь у зборі. Про це стало відомо з повідомлення, опублікованого громадською організацією "Великодимерські добрі серця".

За словами волонтерів, 20 вересня з 15:00 до 17:00 триватиме збір. Відправлятимуть два автомобілі, які потрібно повністю укомплектувати.

Потрібні: свіжа випічка; овочі; фрукти; консервація; чай кава; щось солодке; сигарети.

Продукти можна принести на вул. Соборна, 15-А. Хто має можливість допомогти фінансово, щоб була можливість закупити пальне для поїздки, номер картки волонтерів: 5457 0822 9418 5272.

Нагадаємо, що у Броварах на території Київської області розпочнуть дуже важливе будівництво – йдеться про появу нового індустріального парку. Земельна комісія міської ради розпочала процес. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого на порталі Трибуна-Бровари.

Відомо, що місто має провести інвентаризацію земельної ділянки комунальної власності орієнтовною площею 16 га, що розташована в районі вул. Москаленка Сергія (на виїзді з Об'їзної дороги).

Цільове призначення земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.


Читайте также