У Київській області збиратимуть продукти: що потрібно знати мешканцям

У Великодимерській громаді на території Київської області збиратимуть продукти для передачі Збройним Силам України

У Великодимерській громаді на території Київської області збиратимуть продукти для передачі Збройним Силам України – мешканців просять взяти участь у зборі. Про це стало відомо з повідомлення, опублікованого громадською організацією "Великодимерські добрі серця".

За словами волонтерів, 20 вересня з 15:00 до 17:00 триватиме збір. Відправлятимуть два автомобілі, які потрібно повністю укомплектувати.

Потрібні: свіжа випічка; овочі; фрукти; консервація; чай кава; щось солодке; сигарети.

Продукти можна принести на вул. Соборна, 15-А. Хто має можливість допомогти фінансово, щоб була можливість закупити пальне для поїздки, номер картки волонтерів: 5457 0822 9418 5272.

Нагадаємо, що у Броварах на території Київської області розпочнуть дуже важливе будівництво – йдеться про появу нового індустріального парку. Земельна комісія міської ради розпочала процес. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого на порталі Трибуна-Бровари.

Відомо, що місто має провести інвентаризацію земельної ділянки комунальної власності орієнтовною площею 16 га, що розташована в районі вул. Москаленка Сергія (на виїзді з Об'їзної дороги).

Цільове призначення земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Андрій

21 вересня 2023, 19:51

Коли вже закінчиться це відверте гадство?! Де ділися мільйони доларів, та допомога західних партнерів??! Чому досі люди мають збирати харч для ЗСУ?! Куди йдуть податки?!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися