У Київській області очікуються масштабні відключення світла: адреса

У Переяславській та Девічківській громадах на території Київської області 20 вересня заплановано масштабні відключення електроенергії

У Переяславській та Девічківській громадах на території Київської області 20 вересня заплановано масштабні відключення електроенергії. Причиною стане проведення планових ремонтних робіт. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії ДТЕК.

За словами енергетиків, у Переяславі з 9.00 до 19.30 без електроенергії будуть жителі таких вулиць: Анни Самутіної, Бабачихи, Поліської. У Гайшині в цей же час світла не буде вулицею Гайовою

Графік відключення електроенергії у Девічківській ТГ: У Дівичках з 9:00 до 19:30 без електроенергії будуть мешканці таких вулиць — Дружби, Жовтневої Революції, Космонавтів, Максима Горького, Молодіжної, Миру, Перемоги, Садової, Трубіжської, Юрія Гагаріна.

У Єрківцях протягом цього ж періоду будуть знеструмлені такі вулиці: Агрономічна, Банна, Бригадна, Вишнева, Весняна, Дружби народів, Жовтнева, Заводська, Західна, Культури, Миру, Місячна , Мисливська, Набережна, Ферапонтова , Огородна , Польова, Пасічна , Східна, Садова, Світла, Сонячна, Широка, Уманська.

Також без світла будуть у цей день і жителі провулків Топольний, Механізаторів, Вербний, Безіменний.

Нагадаємо, що у Броварах на території Київської області розпочнуть дуже важливе будівництво – йдеться про появу нового індустріального парку. Земельна комісія міської ради розпочала процес. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого на порталі Трибуна-Бровари.

Відомо, що місто має провести інвентаризацію земельної ділянки комунальної власності орієнтовною площею 16 га, що розташована в районі вул. Москаленка Сергія (на виїзді з Об'їзної дороги). Цільове призначення земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися