Київські прокурори повідомили про підозру зраднику, який воював на боці окупантів під Бахмутом

Його призначили стрілком до однієї з військових частин псевдореспубліки

Київські прокурори заочно повідомили про підозру громадянину України, який воював на боці окупантів на Бахмутському напрямку. Підозрюється стрілок "ДНР". 

Про це повідомляє Київська обласна прокуратура. 

Згідно з розслідуванням, державний зрадник добровільно приєднався до незаконного збройного угруповання "Донецька народна республіка" (ДНР). Його було призначено стрілком в одну з військових частин цієї псевдореспубліки.

У своєму "військовому обов'язку" він брав участь у будівництві фортифікаційних споруд на тимчасово окупованих територіях. Крім того, утримував оборонні позиції збройних сил російської федерації на Бахмутському напрямку. Також він виконував накази командирів  терористичної організації "ДНР".

До суду скеровано клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави.

Примітка: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що прокуратура відстояла в апеляційному суді вирок киянину, який здав ворогові позиції ЗСУ. Чоловіка засуджено до 15 років ув’язнення за державну зраду.







Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися