У Києві пролунали вибухи, РФ завдала ракетного удару: немає світла та води (Доповнюється)

В українській столиці рано-вранці 21 вересня пролунали гучні вибухи, російські окупанти атакували місто ракетами

В українській столиці рано-вранці 21 вересня пролунали гучні вибухи, російські окупанти атакували місто ракетами. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської військової адміністрації на її ресурсах у соціальних мережах.

За словами начальника КДВА Сергія Попка, внаслідок роботи протиповітряної оборони уламки збитих ракет впали у Голосіївському, Дарницькому та Шевченківському районах, в останньому пошкоджено газову трубу.

У Київській міській державній адміністрації написали, що у деяких мікрорайонах Святошинського району зникли світло та вода.

У Дарницькому районі столиці почалася пожежа, п'ятеро постраждалих — серед них дев'ятирічна дівчинка та 18-річна дівчина. Вони живуть у будинку поряд із об'єктом критичної інфраструктури, де впали уламки.

Рятувальники гасять пожежу на СТО, горять дві машини, у двоповерховому будинку поряд вибиті вікна. Постраждав заклад профтехосвіти, учні були в укритті. У Шевченківському районі пошкоджено газову трубу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Бориспільському районі внаслідок вибуху загинув чоловік . У Гнідіні внаслідок детонації гранати загинув 33-річний чоловік та поранений його 28-річний брат.

Нагадаємо, у Білій Церкві у ДТП потрапили електросамокат та мопед . Аварія сталась на Олександрійському бульварі. Поліцейські з'ясували, що 28-річний житель Білої Церкви різко повернув на смугу руху, де у попутному напрямку рухався моторолер. Від удару самокат відлетів та пошкодив легковий автомобіль Chery.

Читайте також, де у Київській області в ДТП потрапили вантажівка та легковики .

Джерело: https://t.me/VA_Kyiv/3036


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися