Стало відомо, скільки обстріляних приватних будинків вдалося відновити у Бучі

Ремонтники спочатку намагаються закрити периметр будинків

Понад 70% приватних будинків у Бучанській громаді на Київщині, які зазнали пошкодження від російських солдатів, вже успішно відновлені. Основний акцент в ремонтних роботах спрямований на відновлення периметра будинку: ремонт дахів, вікон та фасаду.

Про це повідомив міський голова Бучі Анатолій Федорук.

Перше завдання — закрити периметр: дахи, вікна та фасад. Це допоможе зберегти саму конструкцію будинку від руйнувань і зберегти мешканцям перезимувати вдома, - наголосив Федорук. 

Федорук також опублікував зображення житлового будинку в Бучі на вулиці Дружби до та після проведення реставраційних робіт. Цей будинок постраждав від атаки російським снарядом, що спричинило руйнування даху.


Продовжуємо посилено працювати, аби першочергово допомагати ЗСУ та аби кожен житель громади зміг створити свій дім, - додав міський голова. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що незабаром у Бучі планується будівництво нової школи бойових мистецтв, фінансування якої забезпечить уряд Тайваню. Будівля буде забезпечена наземним бомбосховищем з можливостями розмістити понад 100 осіб.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися