"Самі заплатили за ракету": в Міноборони України прокоментували удар по заводу PepsiCo під Києвом

Компанія продовжує працювати в Росії

Під час сьогоднішньої ракетної атаки 21 вересня, здійсненої окупантами, був зруйнований завод американської компанії PepsiCo, що розташований в місті Вишневе Київській області. Нещодавно компанія була включена до списку брендів, які спонсорують війну, через їхню активність в Росії.

Про це повідомили в Міноборони України.

Таким чином, компанія оплатила саму ракету, яка завдала шкоди їхньому заводу, повідомило Міністерство оборони України.

В результаті останнього ракетного удару російських терористів був зруйнований завод PepsiCo в місті Вишневе Київської області. За ракету, яка знищила їхній об’єкт, вони заплатили своїми податками в Росії, - йдеться в повідомленні. 

Зазначимо, минулої весни компанія оголосила про припинення рекламної кампанії та виробництва напоїв у Росії. Однак пізніше вона відновила цю діяльність під іншими торговими марками. Інформацію про це надали в Національному агентстві з питань запобігання корупції.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що після обстрілів Києва 21 вересня падіння уламків зафіксовано у Дарницькому та Шевченківському районах столиці. У Дарницькому районі внаслідок падіння уламків збитої ракети сталася пожежа в будівлі на території станції технічного обслуговування. Також вщент згоріли два автомобілі. Пожежу гасили на прилеглій території СТО на орієнтовній площі 150 квадратних метрів. Зафіксовані руйнування на площі 200 квадратних метрів. У поруч розташованому двоповерховому будинку вибито вікна та поранені семеро людей, з них одна дитина. До лікарні госпіталізували трьох людей.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися