"Київтеплоенерго" зробило важливу заяву про показники лічильників: деталі

У комунальному підприємстві "Київтеплоенерго" зробили важливу заяву про актуалізацію показань лічильників

У комунальному підприємстві "Київтеплоенерго" зробили важливу заяву щодо актуалізації показань лічильників для мешканців української столиці. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою КП на його ресурсах у соціальних мережах.

За словами комунальників, якщо дані лічильника не передавалися менш як три місяці, коригування відбудеться автоматично при наступній передачі показань.

Якщо показання не передавали більше трьох місяців або існує значна різниця між фактичним обсягом споживання за лічильником та тією інформацією, яка є в обліковій базі, коригування можна здійснити лише на підставі звернення до Центру комунального сервісу.

Звернутися до ЦКС можна дистанційно через месенджер у Facebook, Telegram, Skype або особисто. У разі необхідності консультант Центру оформить заявку на контрольне зняття показань. Передавати показання лічильників гарячої води та опалення споживачі можуть із п'ятого числа до кінця поточного місяця.

Нагадаємо, що у Броварах на території Київської області розпочнуть дуже важливе будівництво – йдеться про появу нового індустріального парку. Земельна комісія міської ради розпочала процес. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого на порталі Трибуна-Бровари.

Відомо, що місто має провести інвентаризацію земельної ділянки комунальної власності орієнтовною площею 16 га, що розташована в районі вул. Москаленка Сергія (на виїзді з Об'їзної дороги). Цільове призначення земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися