Киянин намагався продати револьвер системи "Наган" 19 століття

Чоловік виставив зброю на продаж на закритому військовому аукціоні

Киянину повідомили про підозру, який незаконно придбав та збув револьвер 19 століття. Обвинувачення отримав 53-річний чоловік в незаконному придбанні, зберіганні та незаконному збуті вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу.

Про це повідомляє пресслужба Харківської обласної прокуратури.

За даними розслідування, житель Києва незаконно придбав собі револьвер "Наган". Після цього він виставив зброю на продаж на закритому військовому аукціоні та оцінив вартість у 33 500 гривень. На це оголошення відгукнувся чоловік з Харківської області, який придбав вказаний револьвер. Киянин відправив зброю покупцеві поштою та отримав оплату.

Правоохоронці отримали судовий дозвіл на обшук у квартирі 53-річного чоловіка, який проживає в Києві. Зараз встановлено, що револьвер, який він продав, має дату виготовлення 1898 рік і виготовлений на Тульському оружейному заводі.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що київські митники не дали незаконно відправити шість державних нагород СРСР у міжнародних поштових відправленнях, загальна оцінка яких експертами складає 1,4 млн грн. Дві з цих нагородних знаків належать Єфіму Євдокімову, одному з організаторів червоного терору на території України.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ufo

22 вересня 2023, 19:44

Ну они б еще за лук и стрелы дело завели. Это скорее уже антиквариат, вряд ли кто из него стрелять собрался. А, вообще говоря, и оружие должно быть в свободном обращении у населения, а не только у избранных. Это то, что отличает свободных людей от рабов. Каждый гражданин будет иметь возможность и право защитить себя .Ну, и при необходимости противостоять властям, если те начнут чересчур борзеть. Ну а пока , к сожалению, получается, что у нас страна рабов. Так и живем.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися