На Подолі зупинили скандальну забудову

Забудовник намагався звести хмарочос у межах державного історико-архітектурного заповідника «Стародавній Київ»

На Вознесенському узвозі демонтували парканчик, яким прикривали незаконне будівництво житлового комплексу. Демонтаж здійснили, завдячуючи спільним зусиллям місцевої громади та столичної влади.

Заступник глави КМДА Валентин Мондриївський розповів, що продовжується боротьба з незаконними забудовами. І головний пріоритет для влади – комфорт киян та повага до спадщини.  Мондриївський зазначив, що очистити місто від скандальних будівництв – завдання номер один.

Нагадаємо, що забудовник намагався звести хмарочос в історичному ареалі – у межах державного історико-архітектурного заповідника "Стародавній Київ".  Ця територія є складовою частиною пам’ятки "Історичний ландшафт Київських гір і долини р. Дніпра".

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", стало відомо, коли відкриють рух новим Шулявським шляхопроводом. Рух транспорту по новому Шулявському шляхопроводу влада Києва обіцяє відкрити наприкінці тижня. Повідомляється, щоб вчасно завершити роботи та відкрити проїзд Шулявським шляхопроводом з вулиці Довженка на вулицю Вадима Гетьмана будівельники працюють цілодобово і без вихідних. За даними КМДА, після завершення дорожніх робіт відбудуться технічні випробовування шляхопроводу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися