На Київщині стався вибух газу: причиною стала сигарета (Фото)

У Фастівському районі на території Київської області стався вибух газу

У Фастівському районі на території Київської області стався вибух газу — у селищі Юрівка 23 вересня спалахнув будинок. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Державної служби з надзвичайних ситуацій на її ресурсах.

За словами рятувальників, мешканець села Юрівка готував їжу на літній кухні та, ймовірно, допустив витік газу. Тоді чоловік вирішив покурити. Тільки спрацювала запальничка — стався вибух і спалахнула пожежа.

Чоловік вижив, його госпіталізували до Боярської центральної районної лікарні. Пожежу було ліквідовано. На гасіння залучалися 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки та 8 осіб особового складу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Бориспільському районі внаслідок вибуху загинув чоловік. У Гнідіні внаслідок детонації гранати загинув 33-річний чоловік та поранений його 28-річний брат.

Нагадаємо, у Білій Церкві у ДТП потрапили електросамокат та мопед. Аварія сталась на Олександрійському бульварі. Поліцейські з'ясували, що 28-річний житель Білої Церкви різко повернув на смугу руху, де у попутному напрямку рухався моторолер. Від удару самокат відлетів та пошкодив легковий автомобіль Chery.

Читайте також, де у Київській області в ДТП потрапили вантажівка та легковики.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися