На Київщині проведуть дуже важливі роботи: подробиці

У Таращанській громаді на території Київської області весь жовтень проводитимуть роботи з благоустрою

У Таращанській громаді на території Київської області весь жовтень проводитимуть роботи з благоустрою — йдеться про санітарне очищення територій. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Таращанської міської територіальної громади.

За словами чиновників, керівникам комунальних підприємств, установ та організацій Таращанської міської ради доручено провести санітарне очищення та благоустрій прилеглих, закріплених за ними територій з вивозом сміття на міський полігон твердих побутових відходів.

Також керівникам підприємств, установ та організацій інших форм власності, власникам приватних домогосподарств рекомендується упорядкувати прилеглі, закріплені за ними території. Мешканців запрошують активно долучитись до благоустрою.

Нагадаємо, що у Броварах на території Київської області розпочнуть дуже важливе будівництво – йдеться про появу нового індустріального парку. Земельна комісія міської ради розпочала процес. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого на порталі Трибуна-Бровари.

Відомо, що місто має провести інвентаризацію земельної ділянки комунальної власності орієнтовною площею 16 га, що розташована в районі вул. Москаленка Сергія (на виїзді з Об'їзної дороги).

Цільове призначення земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися