На Київщині кардинально змінять платіжки за газ: що потрібно знати

На території Київської області з вересня кардинально змінять платіжки за газ

На території Київської області з вересня кардинально змінять платіжку за газ. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Фастівської міської ради на його ресурсах у соціальних мережах.

За словами чиновників, особисті рахунки та тариф не зміняться, але оплачувати послуги з вересня потрібно буде за новими банківськими реквізитами. Вони будуть вказані у платіжках.

Актуальні способи передачі показань лічильників: особистий кабінет my.gas.ua, чати GASUA в Viber, Telegram, за телефонами 38(066) 300 2888, 38(098) 300 2888, 38(093) 300 2885, ) 708 0 187, 38 (056) 747 3 365.

Нагадаємо, що у Броварах на території Київської області розпочнуть дуже важливе будівництво – йдеться про появу нового індустріального парку. Земельна комісія міської ради розпочала процес. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого на порталі Трибуна-Бровари.

Відомо, що місто має провести інвентаризацію земельної ділянки комунальної власності орієнтовною площею 16 га, що розташована в районі вул. Москаленка Сергія (на виїзді з Об'їзної дороги).

Цільове призначення земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися