У "Київтеплоенерго" зробили важливу заяву про шахраїв: подробиці

У комунальному підприємстві "Київтеплоенерго" зробили важливу заяву про контролерів та розповіли, як розпізнати шахраїв

У комунальному підприємстві "Київтеплоенерго" зробили важливу заяву про контролерів та розповіли, як розпізнати шахраїв. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою КП на його ресурсах у соціальних мережах.

За словами комунальників, близько 13% житлових будинків Києва мають будинкові системи теплопостачання з індивідуальними (квартирними) приладами обліку опалення.

Відповідно до вимог Закону України "Про комерційний облік теплової енергії", щорічно у міжопалювальний період КП "Київтеплоенерго" проводить контрольне зняття показань квартирних лічильників опалення та гарячої води. Верифікація даних необхідна для перевірки тепла, спожитого конкретною квартирою та будинком у опалювальний період.

Лічильник фіксує обсяг споживання тепла. Його свідчення власник квартири щомісяця передає Київтеплоенерго для проведення нарахувань. Контрольне зняття здійснюють контролери КП "Київтеплоенерго".

Кожен із контролерів має службове посвідчення. У цьому документі вказано номер посвідчення, прізвище та ім'я, посада, табельний номер працівника. Повинна бути зазначена назва структурного підрозділу. Обов'язковий у кожному посвідченні контролера друк підприємства.

Тільки перевіривши всі ці дані у документі, можна пускати людину до будинку для перевірки лічильників. "Київтеплоенерго" дає номери телефонів, за якими можна з'ясувати всі питання щодо перевірки лічильників — 1557 (зі стаціонарного) або (044) 500-15-57 (з мобільного).

Джерело: https://kte.kmda.gov.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися