У Києві на Оболоні надовго перекриють проспект Івасюка: деталі (Карта)

В Оболонському районі української столиці надовго перекриють рух на проспекті імені Володимира Івасюка

В Оболонському районі української столиці надовго перекриють рух на проспекті імені Володимира Івасюка – причиною стане проведення ремонтних робіт. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, обмеження руху діятиме з 29 вересня по 6 жовтня - на ділянці від вулиці Героїв Дніпра до вулиці Героїв полку "Азов" будуть класти асфальт, тому рух частково обмежать.

Дорожники виконуватимуть роботи по черзі в обидві сторони проспекту. Відповідну інформацію просять враховувати під час пересування по столиці. Проте киян заспокоїли, що влаштування проїжджої частини проспекту Володимира Івасюка знаходиться на завершальному етапі.

O42uYCCVVjg-kIkBbx-I8TneH.png

Нагадаємо, що у Броварах на території Київської області розпочнуть дуже важливе будівництво – йдеться про появу нового індустріального парку. Земельна комісія міської ради розпочала процес. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого на порталі Трибуна-Бровари.

Відомо, що місто має провести інвентаризацію земельної ділянки комунальної власності орієнтовною площею 16 га, що розташована в районі вул. Москаленка Сергія (на виїзді з Об'їзної дороги).

Цільове призначення земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися