У Києві на проспекті Володимира Івасюка громадський транспорт курсуватиме зі змінами

Перебої в роботі громадського транспорту пов’язані з капітальним ремонтом

З 29 вересня по 6 жовтня тимчасово призупинити рух тролейбусів на проспекті Володимира Івасюка від вулиці Героїв Дніпра до вулиці Героїв полку "Азов".

Про це повідомляє Департамент транспортної інфраструктури КМДА.

Тролейбуси маршрутів №№ 24, 36 курсуватимуть від просп. Свободи та вул. Чорнобильської до вул. Левка Лук’яненка за власними маршрутами, далі – вул. Зої Гайдай – вул. Героїв Дніпра – просп. Володимира Івасюка – вул. Північна. Маршрути курсуватимуть під №№ 24-Д, 36-Д.

На цей період буде організовано рух тимчасового: 

- автобусного маршруту № 34-К Вул. Північна – ст. м. "Мінська", який курсуватиме – вул. Північна – просп. Володимира Івасюка – вул. Левка Лук’яненка.

 - тимчасового автобусного маршруту № 34-ТР Вул. Північна – ст. м. "Почайна", що курсуватиме за маршрутом тролейбуса № 34;

- тимчасового автобусного маршруту № 47-ТР "Вул. Милославська – ст. м. "Мінська", який рухатиметься за маршрутом тролейбуса № 47.

Звертаємо увагу, що перебої в роботі громадського транспорту пов’язані з планом капітального ремонту проспекту Володимира Івасюка на відрізку від вулиці Героїв Дніпра до вулиці Героїв полку "Азов".





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися