У метро Києва зробили важливу заяву щодо будівництва нових станцій: деталі

У комунальному підприємстві "Київський метрополітен" розповіли про процес будівництва підземки на житловому масиві Виноградар

У комунальному підприємстві "Київський метрополітен" розповіли про процес будівництва підземки на житловому масиві Виноградар. Про це стало відомо із офіційного коментаря заступника начальника КП Дмитра Пінчука, який він дав журналістам видання "Великий Київ".

За його словами, роботи з будівництва метро між майбутньою станцією "Мостицька" та "Проспект Правди" (Варшавська) відновлено АТ "Київметробуд" з вересня 2022 року з урахуванням умов воєнного стану.

В даний час на будівельному майданчику 213біс виконано будівництво частини двоярусних перегінних тунелів та гідроізоляції основних конструкцій.

Нагадаємо, що в українській столиці до невпізнання змінять околиці кожної станції київського метрополітену — йдеться про демонтаж кіосків з метою безпеки. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, входи до станції метрополітену мають бути вільними, тому що, поспішаючи, у людей не повинно бути перешкод на шляху до укриття. На шести станціях метро тимчасові споруди вже демонтовано.

Після демонтажу там облаштовують громадські простори із зеленими зонами.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ден

1 жовтня 2023, 08:15

Людей за віслюків рахують. Всі хто там живе, то знає, що там все заросло бур'яном і нікого вже рік немає

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися