У Київській області можна отримати безкоштовну допомогу: подробиці

У Гостомельській громаді на території Київської області можна отримати безкоштовну допомогу

У Гостомельській громаді на території Київської області 2 жовтня можна буде отримати безкоштовну допомогу — йдеться про підтримку внутрішньо переміщених осіб. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Гостомельської селищної військової адміністрації.

За словами чиновників, 30 сімей із Гостомельської громади можуть зареєструватися на отримання допомоги від БФ "СОС дитяче містечко". Допомога зможуть отримати сім'ї з наступних категорій: ВПО, багатодітні сім'ї, діти з інвалідністю, самотні батьки.

Зареєструватись можна у центрі надання соціальних послуг Гостомельській СВА 2 жовтня з 09:00 до 12:00. З собою потрібно мати паспорт та документ, що засвідчує пільгу.

Важливо, що зареєструватися на отримання допомоги можуть лише сім'ї, які ще не отримували допомоги від благодійного фонду "СОС дитяче містечко".

Нагадаємо, що в українській столиці запустили роботу соціального таксі — влада тестує чат-бот для замовлення поїздок онлайн. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації на її ресурсах у соціальних мережах.

За словами чиновників, соціальне таксі працює у Києві вже близько 3-х років. Щомісяця кількість осіб, що перевозяться постачальником послуг, збільшується. Зокрема, кількість тих, хто потребує перевезення, збільшилася до 300 осіб. Випущено на маршрути 12 спеціалізованих автомобілів. Для зручності оформлення поїздок запускають чат-бот у тестовому режимі, де можна буде оперативно створити та скасувати поїздку, залишити відгук, отримати відповіді на найпоширеніші запитання.

Скористатися послугою інклюзивного таксі та отримати додаткову інформацію можна за чат-ботом у Telegram за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися