Рейтинг супермаркетів Києва: з'явилися підсумки опитування порталу «Коментарі»

Стали відомі результати опитування «Найпопулярніший супермаркет Києва», який проводив портал «Коментарі»

Читачі порталу "Коментарі" визначили рейтинг супермаркетів Києва. Опитування "Коментарі" проводили спільно з рейтинговою платформою "Ratings.comments.ua", яка на сьогодні є головним рейтинговим ресурсом онлайн. Голосування тривало з 15 по 25 квітня 2021 року.

Переможцем опитування "Найпопулярніший супермаркет Києва" став ільпо" з результатом 27,42%. Це українська мережа магазинів самообслуговування, що входить в торгово-промислову групу компаній Fozzy Group, якою володіють Володимир Костельман, Олег Сотников і Роман Чигир.

Всього на кілька відсотків від лідера відстав "АТБ", у якого 25,68% голосів. Українська компанія, що спеціалізується на роздрібній торгівлі, належить в рівних частках трьом дніпропетровським бізнесменам - засновникам групи "Агротехбізнес" - Геннадію Буткевичу, Євгену Єрмакову і Віктору Карачуну.

Трійку лідерів замикає NOVUS, голоси за нього віддали 11,63% учасників опитування. Ця мережа супермаркетів і торгових центрів є інвестиційним проектом литовського холдингу BT INVEST. Компанія заснована колишніми власниками "Сандора" Ігорем Беззубом і Раймондасом Туменасом.

У ТОП-5 рейтингу супермаркетів у столиці увійшли "Ашан" і "Фора", у яких 9,37% і 8,16% голосів відповідно.

Другу п'ятірку ТОП-10 продуктових магазинів у Києві формують Varus - 6,04% голосів, METRO Cash & Carry - 4,23%, "МегаМаркет" - 4,15%, "ЕКО-маркет" - 2,11% і "Фуршет" - 1,21%.

супермаркети Києва

Відзначимо, що читачі видання "Коментарі" оцінювали ТОП-10 найпопулярніших продуктових торгових центрів у Києві, які намагаються врахувати смаки кожного клієнта, щоб утримати своїх відвідувачів і залучити нову аудиторію.

Як повідомлялося раніше, портал "Коментарі" запустив нове опитування і визначить рейтинг авіакомпаній України. Встигніть проголосувати!

Джерело: Комментарии


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися